Omlouváme se webové stránky nyní aktualizujeme a upravujeme, všechny aktuality najdete na našem instagramu nebo facebooku Dělnického domu.
S hrdostí vám představujeme novou Ryze Hořkou 12, která v průběhu července a srpna nahradí stávající pivo Radegast Premium.
Když v roce 1970 uvařil první sládek Jaromír Franzl pivo Radegast, bylo díky své charakteristické hořkosti jiné než všechna ostatní piva na trhu a velmi rychle si získalo mnoho příznivců. V posledních letech se však stále víc piv přibližuje svou hořkou chutí Radegastu. Chceme dostát našemu závazku, že „Život je hořký. Bohudík.“ A opět se tedy musíme odlišit. Proto jsme se rozhodli, že uvaříme nové pivo, plnější a více hořké. Naše rozhodnutí podpořil i úspěch sezónních nabídek, jako byla piva Radegast Extra Hořký, Temně Hořký či Fajront.
K vaření nového ležáku používáme tři druhy chmele z moravských chmelnic. Kromě odrůd Žatecký poloraný červeňák a Sládek si vybrali i další českou odrůdu Saaz Late, která je díky své vysoké kvalitě považována za budoucnost českého pivovarnictví. Pivo se vaří tradičním dekokčním způsobem rmutování a trojitým chmelením. Ležák je držitelem chráněného zeměpisného označení České pivo.
Do nového piva dali nošovičtí sládci veškerý svůj um, zkušenosti a kus svého srdce. Slova hlavního autora receptury a ředitele pivovaru Radegast Ivo Kaňáka hovoří za vše: „Je to nejlepší pivo, jaké jsme kdy uvařili.“
Pivo Radegast 12% čepujeme ze 4 tanků o objemu 5hl, ve kterých je pivo uloženo v nepropustném polypropylenovém vaku.
Pivo při skladování a čepování vůbec nepřichází do kontaktu se vzduchem.
Je nepasterizováno, vždy čerstvé a v nejlepší kondici, má správný říz a není přesycené.
Srdečně Vás zveme k jeho ochutnání do naší restaurace!
„Skvělé jídlo.Vždy když přijedeme do Oder tak se tam stavíme na jídlo.“
Táňa a Roxy
„Stavil jsem se tam po dlouhé době na oběd. Meníčko za super cenu, velká porce a velice chutné. Hezké prostředí a rychlá obsluha. Vřele doporučuji.“
Václav Korytář
„Super obsluha, dobrý vývar, pecka!“
Jarmil Buqa