Úvod

Restaurace Dělnického domu v Odrách nabízí širokou nabídku gastronomických specialit i národní kuchyně a patří k ojedinělým stravovacím zařízením ve městě.

Od pondělí do pátku se podává denní menu, v době od 10:30 do 13:30, výběrem ze dvou druhů jídel.

Mimo toto menu najdete na jídelním lístku ještě aktuální denní nabídku, která nabízí hotová jídla i jídla na objednávku za velmi příznivé ceny.

Polední menu zde.

Polední menu na příští týden zde.

Jídelní lístek zde.

Přijímáme stravenky – Sodexho PASS, Ticket Restaurant, Exit Group, Cheque Dejeuner.
Přijímáme platební karty – Visa, MasterCard, Maestro.

Radegast přepisuje historii. S hrdostí vám představujeme novou Ryze Hořkou 12, která v průběhu července a srpna nahradí stávající pivo Radegast Premium.

Když v roce 1970 uvařil první sládek Jaromír Franzl pivo Radegast, bylo díky své charakteristické hořkosti jiné než všechna ostatní piva na trhu a velmi rychle si získalo mnoho příznivců. V posledních letech se však stále víc piv přibližuje svou hořkou chutí Radegastu. Chceme dostát našemu závazku, že „Život je hořký. Bohudík.“ A opět se tedy musíme odlišit. Proto jsme se rozhodli, že uvaříme nové pivo, plnější a více hořké. Naše rozhodnutí podpořil i úspěch sezónních nabídek, jako byla piva Radegast Extra Hořký, Temně Hořký či Fajront.

K vaření nového ležáku používáme tři druhy chmele z moravských chmelnic. Kromě odrůd Žatecký poloraný červeňák a Sládek si vybrali i další českou odrůdu Saaz Late, která je díky své vysoké kvalitě považována za budoucnost českého pivovarnictví. Pivo se vaří tradičním dekokčním způsobem rmutování a trojitým chmelením. Ležák je držitelem chráněného zeměpisného označení České pivo.
Do nového piva dali nošovičtí sládci veškerý svůj um, zkušenosti a kus svého srdce. Slova hlavního autora receptury a ředitele pivovaru Radegast Ivo Kaňáka hovoří za vše: „Je to nejlepší pivo, jaké jsme kdy uvařili.“

Pivo Radegast 12% čepujeme ze 4 tanků o objemu 5hl, ve kterých je pivo uloženo v nepropustném polypropylenovém vaku.

Pivo při skladování a čepování vůbec nepřichází do kontaktu se vzduchem.

Je nepasterizováno, vždy čerstvé a v nejlepší kondici, má správný říz a není přesycené.

Srdečně Vás zveme k jeho ochutnání do naší restaurace!